Beauty4You

 

seperator

Welkom bij Beauty 4 You by Lise

Mijn naam is Lise en ik ben gecetificeerd allround schoonheidsspecialiste. Bij mij in de salon kunt u terecht voor verschillende gezicht- en lichaamsbehandelingen.

We hebben maar één huid en die moet goed verzorgd en onderhouden worden. Uw huid speelt een belangrijke rol bij de eerste indruk bij andere, voor iedereen zowel dames als heren, jong en oud! We worden allemaal blootgesteld aan de factoren die de huid schade kunnen aanbrengen en dat is dan niet leeftijd gebonden. Denkt u maar aan, zon, roken, medicijnen, milieu, stress, verkeerde voeding. De producten die wij in de salon gebruiken zijn geheel op elkaar aangepast om zo een optimaal resultaat te behalen, dit resultaat bereiken wij met behulp van ons natuurlijke huidverzorgingsmerk! 

EXTENSO SKINCARE 

Extenso is een huidverzorgingsmerk van de Nederlandse bodem met een breed assortiment producten voor de huidverzorging en huidverbetering voor elke leeftijd en ieder huidtype. Extenso is 100% vegan, rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat zorgvuldig geselecteerde werkstoffen.
De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige geur- en kleurstoffen en uiteraard dierproefvrij. Extenso skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

Benieuwd? Bekijk de verschillende mogelijkheden op de prijslijst, maak een afspraak of neem gerust contact op voor meer informatie.

DERMAPEN BENELUX
Toonaagevende technologie op het gebied van microneedling, huidverbetering en esthetische innovaties. Ontdek de dermapen 4 Micro-Needling behandelingen in combinatie met de DP Dermaceuticals producten.

Graag tot ziens in mijn salon!

 

 

  • Beauty4You Wateringen


seperator


Openingstijdenseperator

WhatsApp voor een afspraak naar: 06 14266276